Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 11 december 2012

Idag var det dags för veterinär

Idag var det dags för ett veterinärbesök för att få vaccinering mot Kennelhosta. Alonso kände direkt på sig att det här var inte ett ställe som han ville vara på, han skakade hela han och ville därifrån trots att det fanns ett par katter hos veterinären som höll honom sällskap dom brydde han sig inte om ett dugg. Veterinären var så himla noggrann, lyssnade på hjärtat, tittade i mun och öron, kände igenom hela kroppen och tog även tempen, sen fick han sin spruta. När det var dags för sprutan sa han inte ett knyst. Så noga är dom inte hos veterinären hemma i Sverige och dessutom var det ganska billigt som jag ser det, bara 28 euro.

Eter det var det skönt med en tupplur med husse. Så här ser det oftast ut när grabbarna vilar ut efter en påfrestande dag för att orka med kvällen.


Igår cyklade vi ner till strandpromenaden, den här gången blev det en "Pint" på Heartbreak bar. Det här är ett riktigt hålligång ställe.

 

Nu när vi var där var det däremot lite lugnare ,då blev det en fiol-truddilutt på gatan med ett gäng som hängde på och dansade, men en jäkla fart ändå enligt vårt mått mätt. Kul med lite omväxling.


Det här är min lilla julgran i år, är den inte fin?


Ikväll kom det upp lite moln på himlen, få se om det för omväxling blir sämre väder imorgon, senaste tiden har vi haft kanonväder.

5 kommentarer:

 1. så olika det kan va. här plågas jag av snöskottning - taskigt med pengar - och bilen är broken-
  Just två ska man va men jag ensam dam ...... nu är det för sent. feministen får skotta snö själv
  kul blogg jag gillar den/Oneilla på metrobloggen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Oneilla, kul att du hittat oss, vilken adress har du till din blogg?

   Radera
 2. Kul att ni hittat en bra veterinär, vi har också positiva erfarenheter av veterinärer utomlands. Vi svenskar har så lätt att tro att vi är världsbäst på allt men veterinärer, läkare och sjukvård, även tandläkare är många gånger både bättre och billigare utomlands. 3M

  SvaraRadera
 3. http://metrobloggen.se/marifa/beundran-ar-inte-starkt-nog/
  om ni tycker illavara så säg till/ det kommmera blötsnö

  SvaraRadera
 4. Härlig julgran!
  Ja, den veterinär vi besökte i Polen var också jättebra, och billig.

  SvaraRadera