Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 19 december 2012

Sol, sol och åter sol

Det vackra vädret håller i sig. Vi kan nästan inte komma ihåg när det regnade sist, även blåsten har varit väldigt måttlig det här året. På den tiden vi varit här har vi bara tagit in markisen 2 ggr för blåst och då hade vi nog inte behövt det för det blåste inte så himla mycket. Så här har himlen sett ut både igår och idag.
Igår var vi uppe till Coco Paradiso på andra sidan gatan och åt lunch. Anders åt dagens som var en Sweet chili chicken med chips, för 3 euro, och jag åt en jättegod Lasagne med sallad och chips för 5 euro, en pint kostar 1,20 euro. Det är jättemycket mat så man blir ordentligt mätt, var kan man äta så billig och god mat hemma i Sverige?


Idag blev det middag ute på vår "terass". På förmiddagen var Anders ner till marknaden och köpte 5 kilo apelsiner för 2,50 euro och en massa mandariner för 1 euro. Annars har vi inte gjort så mycket eftersom Anders har åkt på en ihärdig hosta och känt sig allmänt matt.

Idag var våra vänner Arne och Kerstin från Ljusterö förbi oss med sin husbil, imorgon flyger dom hem till Sverige för att fira jul med nära och kära. I januari kommer dom tillbaks till Spanien igen, vi önskade dom en skön resa och skickade även med hälsningar till Ljusterö. Undrar om dom inte kommer att längta ner hit igen så snart dom kommer hem, men det är klart att det måste ju vara jättemysigt att få krama om barn och barnbarn igen. Vi får nöja oss med att pussa på våra genom Skype på julen.

8 kommentarer:

 1. Skulle vara skoj att få höra om era erfarenheter, då vi ev ska köra med husvagnen till Spanien nästa höst. Era upplevelser är härliga att ta till sig!

  SvaraRadera
 2. Visst har vi det härligt!!!/Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Hellο, I thіnk your ѕite might bе having browseг compatibilitу issues.
  Whеnever I taκe a look at yоur webѕite in Safari, it looks
  fіne hοweνer whеn opening in Internet Explorеr, it's got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, great blog!

  Stop by my web page :: acupuncture Cost
  My website :: healing crystals

  SvaraRadera
 4. Vädret ser helt fantastiskt ut! Vi pulsar fram i snön, men snart byter vi det mot Malaysia :)

  SvaraRadera
 5. Vädret börjar likna förra vintersäsongen nu, visst är det sköönt, hoppas det blir såhär över helgerna, tänk att fira julafton sillen o Janssons utomhus! Det är ok att bli kvar härnere över helgerna, familjen klarar sig utan oss därhemma ;-) Hur var set nu, är det premiär för er?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är premiär för oss. Vi räknar med att kunna sitta ute och äta tillsammans med våra svenska grannar Maggan och Leif. Barn och barnbarn träffar vi nog på Skype på julafton.

   Radera
 6. Så underbart ni har det! Och god mat under blå himmel - hela tiden ... ;)

  SvaraRadera
 7. Så härligt säger jag också! Låter underbart att bara åka iväg efter helt färska apelsiner! Solen och värmen längtar jag efter.
  Ha en finfin jul och sköt om er!

  SvaraRadera