Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 31 december 2012

Sängläge

Den ihållande hostan gör sig fortfarande gällande, då är det detta läge som är skönt, synd bara att Alonso nästan alltid hinner före, extra kudde och en spännande bok tillhands. Anders har den smalaste sängen och naturligtvis ska Alonso bre ut sig i den om nätterna, fast och andra sidan kan det vara skönt att ha någon som värmer en. Om inte hostan går över efter helgerna så får vi överväga om Anders ska ta kontakt med läkare.


Igår orkade han dock ta en promenad runt området för att inspektera om campingen är full. Platser under träd finns fortfarande kvar annars är det ganska fullt.


Även lite större fordon får plats på en del tomter.


Här finns även en fri yta där större fordon kommer in, men tomterna ligger precis vid en väg så dom kanske inte är så kul.


Det finns alternativ, liknande Amigos för människor, så finns det vagnar för hundar som inte orkar gå. Grannen har en liten Yorkshirekille som har kommit upp till åren och han har en liten behändig vagn att åka i.


Idag håller vi tummarna för att Anders kryar på sig och att dom inte smäller så mycket smällare i närheten av campingen. Vädret kan man i alla fall inte klaga på fortfarande sol och varmt, dock svalare på nätterna.

Ett Gott Slut och ett Gott Nytt År önskar vi er alla. 

11 kommentarer:

 1. Ett Gott slut och en fin övergång till Nya Året 2013 önskar vi er.
  Hoppas Anders kryar på sig, säger jag som också har drabbats av hosta.
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt Gott Nytt År tillönskas er och hoppas Anders snart kryar på sej :)

  SvaraRadera
 3. Vi utgår från att Anders "kört" Jägermeisterkuren och har förstått att den inte hjälper denna gång.
  Ett läkarbesök kan det nog vara läge för - Gerd ligger med lunginflammation sedan ett par dagar.
  Det i sin tur har inneburit att vi har avbeställt våra flygbiljetter till Miami i Florida där vi skulle ha tillbringat de 3 första veckorna i januari.
  MEN, vi kommer igen och det gör även ni !
  Vi önskar er 4:a ett riktigt Gott Nytt År !!!
  Bosse och Gerd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va tråkigt med Gerd och synd att ni fick avbeställa resan, hoppas Gerd kryar på sig. Anders testade jägermeisterkuren men den hjälpte tyvärr inte.

   Radera
 4. Gott Nytt År!
  Nu verkar det som om Anders måste uppsöka farbror doktorn!
  Det låter inte bra att inte hostan gett med sig.
  Vi vände våran husbil härom dagen så på nattens fyrverkerier satt vi på första parkett och såg över Altea, Albir och även Alfaz om man tittade åt sidan. Krutröken låg som en dimmredå över taken.
  Hoppas Alonso har hämtat sig, fast jag hör att det fortfarande smäller lite varstans.
  Ha en riktigt god fortsättning på det nya året!
  Kramar ifrån oss

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År & Krya på dig Anders.
  Det där med hosta är inte så enkelt att lösa. Jag tog hostmedicin och blev sjukare av den i stället. Hoppas på en god fortsättning på nya året.

  SvaraRadera
 6. God fortsättning på nya året! Hoppas att ni är kryare nu och hålls så. Hoppas även att nyårskvällen förlöpte utan för mkt smällare - eller i alla fall att inga hundar blev rädda.
  Sköt om er!

  SvaraRadera
 7. Krya på er! God fortsättning på 2013!

  SvaraRadera
 8. NU, tycker vi helgerna är över, schas iväg till Sp doktorn! Hem ska man inte åka för influensan härjar, enl familjen är den rent jä... denna gång!

  SvaraRadera

 9. God eller rättare sagt bättre fortsättning på det nya året. Krya på er!

  SvaraRadera
 10. Krya på er riktigt ordentligt och god fortsättning! 3 M

  SvaraRadera