Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 7 december 2012

Längtan tillbaks till arbetslivet.....

....skulle inte tro det, även om denna buss framkallar lite minnen från den tiden. Jag, Birgitta, pendlade till jobbet från Ljusterö in till Stockholm det tog mellan 4 - 5 timmar per dag. Jag vågar inte ens tänka tillbaka på dom dagar då det var snökaos och bussarna gick lite hur som helst, ibland även  ner i diket. Sedan jag slutade jobba har jag inte satt min fot i en buss. Anders tycker den här bussen är häftig men längtar inte heller tillbaks till tiden då han rattade något liknande.


Nej tacka vet vi när man kan sitta på en restaurang i glada vänners lag och äta lunch. Titta bara på hur nöjda Anders och Arne ser ut.


Även Kerstin är nöjd och glad.


Vi får även ett och annat besök från vänner som står på andra platser runt Benidorm. Här har Åke och Christina kommit på besök, dom står på en ställplats i Alfaz del Pi som heter Orange Grove Camper park. Det är alltid kul när man får besök och kan sitta och prata en stund.


Annars flyter dagarna på i rask takt, ofta får man fråga sig vad det är för dag idag. För det mesta är himlen klarblå, så även denna dag.


Då gillar grannarna mitt över att ta en tupplur ute i solen.


Lite nytta måste man göra och ibland startas därför tvättmaskinen i garaget. Vid stortvätt, lakan och dylikt, används maskinerna på campingen.


Lilla "Grålle" gillar att retas med Alonso, då hoppar hon upp i denna holk och då kan Alonso inte komma åt henne.


Ofta åker Alonso på stryk när han jagar henne men han ger sig inte utan skakar bara av sig.På kvällen händer det att vi går upp på puben rakt över gatan. Alonso gillar då, för det mesta, att ligga i knät.


Han har många kompisar på puben, som också gillar att ligga i knät. Det här är gamla bekanta från tidigare år.


Nu när klockan är nästan 6 har vi drygt 15 grader och lite moln, vi har klätt in framrutan med sitt värmande täcke och ser fram emot morgondagen då vi ska gå på julmarknad med vänner från campingen. 

11 kommentarer:

 1. Så trevligt ni ser ut att ha det. Här är det
  -6gr och lite snö far i luften.

  SvaraRadera
 2. Ser underbart gott ut,här har vi 25cm snö och -5 grader
  men det är vitt och ljust !!!
  Snart så vänder det och vi går mot ljuset...

  Ha det gott.......

  SvaraRadera
 3. Vi som är nere vid Malaga har inte haft så bra väder idag, mest regn hela dagen, men de har lovat bättre väder i morgon. Det där med att längta tillbaka till jobbet....tror jag inte det är någon som gör :) och buss har jag inte åkt på de senaste 10 åren :)Tack för ny stpl.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Längtan ut ur arbetslivet......skulle tro det.......
  Ja, Anders och Birgitta, ni har def. rätt inställning !
  Bosse har, under alla år, varit en stor arbetsnarkoman och även jag (Gerd) har haft såna "böjelser"...
  Men, nu befinner vi oss båda i början på start och mål rakan på t.ex. Monzabanan inför sista varvet - ja, ni och Alonso vet vad vi menar... och kanske även en och annan Vettelanhängare...
  Vi ser oss redan sittandes som ni gjorde idag på en uteservering i glada vänners sällskap !

  SvaraRadera
 5. Jag har inte sådär lång resa till jobbet som tur är... men nog har bussarna sluntit och suttit fast både här och där de senaste dagarna...

  SvaraRadera
 6. Nej tack, inte tillbaks till... pendlade mina sista tre år mellan Eslöv o Lund, helkasst, tågen gick aldrig i tid o ibland inte alls, ständigt stressad. NU är livet behagligt, känns liksom förtjänt!

  SvaraRadera
 7. Det ser inte ut att gå nån större nöd på er :-)

  SvaraRadera
 8. Jo du vi har haft busskaos i ett par dagar!

  Jag behöver som tur är inte åka till arbetet men däremot till barnbarnen!

  Hopplöst senaste dagarna!

  Lev väl!

  SvaraRadera
 9. Härligt med blå himmel -den har vi inte sett på länge nu. Bara fått se en massa vita flingor som kommit... Ha det fortsatt skönt

  SvaraRadera
 10. Hufvudstaden här hemma är täckt med ett tjockt snötäcke och vi har nu -14... Brrr.
  Eran blogg låter oss för en stund glömma snön och kylan.. Tack..
  Ha det gott...

  SvaraRadera
 11. Visst är det kul att se hund och katt fajtas lite. Anni har börjat få lite respekt för Nizze nu men retas lite ibland.

  SvaraRadera