Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 3 juli 2010

Det blev ett dopp

Igår gick vi till badet och tog ett dopp. Vattnet i Mälaren var mycket varmare än det brukar vara hemma i Saxaren. Det blev till och med två dopp. Badet ligger på en udde. Runt udden finns det flera badställen som det man ser på bilden.

På natten vaknade vi av att bilen gungade utav sjutton. Det var ett gäng skränande ungdomar som stod och knuffade på husbilen. De hade också dragit ur elsladden på bilen. Dom höll länge på och sprang omkring och skrålade. Vi var endast tre bilar som stod här över natten, vi tyckte det var lite märkligt att det inte kom flera bilar. Det kan ju hända att det här stället är känt för att vara stökigt och att man därför drar sig för att åka hit. Hur som helst så åker vi härifrån idag. Vi drar nu mot Örebro Motorstadion där vi ska titta på när barnbarnet ska träna med sin Supermotard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar