Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 24 juli 2010

Poker Race

Idag var det dags för ett stort jippo i Linanäs hamn. Poker Run Stockholm hade sitt lunch-uppehåll i Linanäs. Man bjöd deltagarna på paella, dricka serverades i ett tält. Det var fullt med båtar i gästhamnen och massor med folk på bryggorna. Båtarna i racet lade till i flerdubbla led vid bryggorna.

Ljusterö har ju blivit känt när det gäller spektakulära helikopterarrangemang. Idag fick vi se dem representerade både i luften och på land.

Som tur var så fanns polisen på plats med sin ribbåt. Den kvinnliga båtpolisen såg riktigt tuff ut. Hoppas att hon hade koll på läget nu när det är samma förutsättningar på sjön som på land när det gäller alkoholkonsumtion.

Det bjöds även på musikunderhållning, dock inte musik i min smak men det skapade en riktig hålligång stämning.

En öl vid bryggan är aldrig fel.


Här serverades det paella i långa rader. Jag fick för mig att det var en Skarsgårdare som stod i kön, men jag är osäker. Stellan har sommarnöje på ön.

Här står David Hellenius och knappar på sin mobil.

Även tv var på plats och spelade in, vet ej vilken kanal men jag känner igen reportern.

Det är riktigt kul när det händer något på ön, på vintern är det riktigt stilltje men då åker ju vi till roligare ställen.

2 kommentarer:

  1. Festligt, och så många celebriteter :-)

    SvaraRadera
  2. Jasså, det var ni som tog hand om det vackra vädret i lördags ;-) unnar er det verkligen med så fina skapelser i både luften o vatten, TV behöver bra väderförhållande oxå såklart!

    SvaraRadera