Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 4 juli 2010

Toppencamping i Töreboda

Efter ett kortare stopp vid Örebro Motorstadion åkte vi vidare till Töreboda Camping och bad. Det är en jättefin camping som ligger direkt vid Göta kanal. Platserna är riktigt stora och de flesta platserna har el, vatten och avlopp vid varje plats. Det finns även en stor poolanläggning. För detta betalar vi endast 200 kr per natt, samma pris som vid ställplatsen i Strängnäs, det är verkligen prisvärt. Vi står en bit ifrån kanalen ändå har vi denna fina utsikt.

Närmast kanalen finns platser utan el. Naturligtvis finns där en cykelväg.

Idag tog vi en tur med cyklarna. Vi passerade ett antal broar och slussar. Det är verkligen mysigt att cykla utefter kanalen, lättcyklat är det också.

Här fanns ett mysigt café vid en utav slussarna.

Här är sonen och barnbarnet i Örebro. Det var riktigt varmt att träna med all utrustning, det gick åt ordentligt med dricka.

1 kommentar:

  1. Ser fint ut och jag passerar de trakterna om några dagar. Kanske jag stannar till.

    SvaraRadera