Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 18 juli 2010

Hjälp i trädgården

När vi är ute med husbilen så finns det inga "måsten", det är så himla skönt. Nu när vi kommit hem igen så är ett "måste" att försöka rensa bort en massa ogräs. Igår kväll fick vi hjälp med vår garageuppfart av lilla Skutt. Han kände väl på sig att vi behövde lite hjälp. Vi brukar även få lite hjälp av råddjuren men dom har missuppfattat det hela, dom tror att blommorna på pelargonerna är ogräs. Vi gör allt vi kan för att förklara men än har dom inte förstått skillnaden mellan ogräs och blommar. Lille Skutt kan man dock lita på.

Han åt och han åt....

Men efter ett tag så blev han proppmätt och gav sig iväg för att vila på maten. Jag hoppas att han kommer tillbaks idag till lunch......

6 kommentarer:

 1. Varför inte satsa fullt ut och miljövänligt och ha en get kanske, men så är det det där med rabatterna och kunna skilja på det som skall vara kvar eller inte. Vi var glada över vår "Fino" som klippt gräset åt oss tre gånger i veckan när vi var borta. Helt underbart.

  SvaraRadera
 2. Vilken söt hjälpreda :-)

  Jag tycker det är SÅ skönt att vi inte har nåt hus längre. När vi kom hem från campingen så behövde vi bara spola av terrassen så var trädgårdarbetet klart. SÅÅÅ skönt!

  SvaraRadera
 3. Amacasa, det låter verkligen behändigt med en terass.

  Matts, en get vore också behändigt men som det varit hitills så har gräsmattorna inte växt någonting. Grsämattorna är bruna, men inatt kom det lite regn, kanske dom börjar att växa igen.

  SvaraRadera
 4. Ååhh så praktiskt, vår igelkotte gör oxå vad han kan med ett spec ogräs i gräsmattan. Man blir såå glad då djuren trivs på täppan, har jag bestämt att ha som förevändning. Eller grönt är sköönt ;-))

  SvaraRadera
 5. Oh, jag skulle också vilja ha en igelkott i trädgården, dom är så gulliga. Tyvärr så har vi aldrig sett en igelkott på ön.

  SvaraRadera
 6. sv: Nej det var Ande... f'låt, Superhombre som gjorde den :-)
  En öl sitter aldrig fel till en räkmacka!

  SvaraRadera