Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 2 juli 2010

Katten kom hem!

Sent omsider kom vår lilla jägare hem igen, här återförenad med sin syster.
Vi kom då äntligen iväg, dock lite försenade. Första stopp blev ställplatsen vid Strängnäs hamn. Det är en jättefin ställplats som ligger precis vid gästhamnen. På platsen finns el och man har tillgång till servicebyggnader med toaletter och dusch. Det finns även ett ställe för att tömma toan och kasta sopor. Jag tror att det kostar 200 kr, vi har inte betalat ännu för hamnkontoret var stängt när vi kom, lika som för båtar som ligger i gästhamnen. Det finns 8 elplatser.

Längst in i hamnen finns en hel del uteserveringar som ser mysiga ut. Vi tänker prova dom idag.

Här har dom tänkt på allt, efter att man ätit och druckit gott kan man gå till utegymmet som ligger bredvid lekplatsen, så fyndigt medans barnen leker kan mamma och pappa gympa.


På gångavstånd från ställplatsen ligger ett fint bad. Vi får se om vi vågar ta ett dopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar