Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 12 juli 2010

Från Borgholm till Böda

Vi fick trevligt sällskap av andra Concordeägare i Borgholm. Vi stod tripp, trapp, trull. Vår var minst med 9 meter sedan kom 10 meter och 11,5 meter. Vi har vespa i garaget de andra hade bilar i sina garage. Vi träffade bekanta sedan tidigare och en kollega till Anders som också har husbil.

På andra sidan stod en italiensk bil med en jättegullig katt. Katterna låg och spanade på varandra, jag tror dom pratade samma språk. Efter några sköna dagar i Borgholm åkte vi vidare mot Böda hamn, där har vi aldrig varit förut.

I Böda hamn finns en stor plan med plats för många husbilar. Naturligtvis träffade vi även här husbilsbekanta.

Vid hamnen finns en del serveringar och bland annat en fin fiskaffär.

Precis intill finns även ett fint bad med en långgrund sandstrand. Vi passade på att ta oss ett dopp.

Vi får se hur länge vi stannar här, det är en väldigt mysig plats. Det kostar 120 kr per natt.

3 kommentarer:

 1. Nämen, en campingkompis! :) Vad roligt att ni är så nära, jag befinner mig just nu på Böda Sands camping några stenkast från er... Jag var på Böda Hamn förra året och blev helt kär i den söta lilla fiskehamnen - gå dit och köp dagsfärsk fisk, det är ett måste!

  SvaraRadera
 2. Kul med vespautflykt! Ni hade kunnat komma och hälsa på mig när ni ändå var i farten, jag har för tillfället bosatt mig längst bort på högerflanken intill hundstranden! :) Öländska kroppkakor är grymt goda, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Ser fint ut! Annorlunda att få vara den minsta husbilen när man är 9 meter...! Vår husbil är 7,30 och vi har nog den största bilen på hela campingen här
  ;)

  SvaraRadera