Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 6 juli 2010

Nu har vi hamnat i Smögen

Vårt nästa stopp blev i Smögen. Vi hittade en jättebra ställplats längst ut vid Segelmakeriets tomt. Vi betalar bara 200kr per natt inklusive el, vilket vi tycker är prisvärt. Vi har utsikt över Smögenbryggan med alla dess gästplatser för båtar.


Här är vår plats.

Det finns ett antal platser som ligger precis vid klipphällarna, men dom var naturligtvis redan fulla. Därifrån kan man gå ner och bada. Vi får se om någon flyttar sig så vi kan byta plats.

Det konstiga är att det finns så mycket lediga platser, var är allt folk, vågar dom inte ge sig ut hit?

3 kommentarer:

  1. Nu, när Sverige för övrigt är stängt lyckans ost att hitta en husbilsplats i Smögen!

    SvaraRadera
  2. Bloggbilderna framkallar längtan ut på rullning igen. Om några dagar blir det en kortare tur i det norrländska mygglandet. Först ska vi avliva en vagnslast med mygg och pyssla om barnbarnen några dagar.

    SvaraRadera
  3. Nu är vi flera husbilar som står på denna fina plats, kanske denna sida har hjälpt till.

    SvaraRadera