Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 15 augusti 2010

En bedårande familj

Den här mamman med sina kid ser vi titt som tätt på vår tomt. Dom är så himla fina. Ibland äter dom på våra pelargoner och då måste jag säga ifrån. Däremot får dom gärna äta på våra plommonträd, vilket dom verkar gilla.

5 kommentarer:

 1. Dom är verkligen fina - men jag kan förstå att en del blir upprörda när dom äter upp hela trädgården...

  Men du, att åka vattenskidor hela vägen från Åland till Stockholm? IMPONERANDE!
  Måste vara nåt sorts rekord, eller?
  :-)

  SvaraRadera
 2. Gud så fint, vilt på tomten! Tycker absolut att ni ska skaffa hund, så att rådjuren får en lekkompis! ;)

  SvaraRadera
 3. Det som är lite problematiskt med hundfrågan är hur man ska planera in det. Vi måste ju vara hemma en längre tid med tanke på vaccinationer och dylikt. När passar det bäst? Ska vi avstå resa i början på året eller i slutet, när är möjligheten att få en fin valp som störst i början på året eller i slutet???? Det är frågan.

  SvaraRadera
 4. Fint med vilt i samverkan med människor/Lena

  SvaraRadera
 5. Råddjur är fina att titta på men jag skulle önska det fanns betydligt färre av dem på Åland - finns mkt och tyvärr sker det viltolyckor så gott som varje dag :-/

  SvaraRadera