Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 19 augusti 2010

Uppladdning inför tävling

Nu gäller det att få motorcykeln så optimalt inställd som det bara går inför nästa Supermotardtävling. Meckande pågår för fullt i garaget. Sonen och barnbarnet är här fördjupade i inställningarna via datorn. Motorcykeln är uppställd i en så kallad "bromsbänk". I bankgrunden ser man gocarten som nu ligger på "is".

Det ser nästan ut som i Formel 1 boxarna med datorer och dylikt, kanske inte fullt så välstädat!!!

Det gäller att man är haj på data. Det är tur att barnbarnet ska börja på datalinje i gymnasiet på måndag.

Det är även tur att man har kompisar som har en bromsbänk som man kan låna.

Det låter utav sjutton när dom testar sina inställningar, ännu har ingen granne klagat, och vi som också är grannar tycker bara att det låter som ljuv musik. Här är ett litet smakprov på hur det låter.


1 kommentar:

  1. HEJ! ja, det ser bekant ut på nåt sätt. Kusinens team Karling Racing micklar och meckar också och använder just dator och så vidare.
    Spännande häftig teknik, men själv fattar jag ju inte så mkt av just det men Charley tycker det är roligt att berätta och förklara så alltid lär man sig nåt.
    Lycka till på tävlingen.

    SvaraRadera