Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 27 augusti 2010

Första resan med bara 1 katt

Nu är vi ute på vår första resa med husbilen sedan vi förlorade en utav våra katter. När vi varit hemma har vi inte märkt så mycket på vår andra katt. Men nu när vi bor i husbilen blir skillnaden mer tydlig. Lilla "Grålle" går omkring och letar efter sin syster i alla hörn och vrår där hon brukade hålla till. Vi får hoppas att hon vänjer sig snart.


3 kommentarer:

 1. Hoppas att ni också vänjer er snart... Det blir ett STORT tomrum när dom går bort.

  sv: Jag tänker inte försöka behålla ALL värme. Lite vill nog även ni att det ska försvinna. Dom hotar med 41 grader idag... :-)

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Vi àr i Garda just nu, ett favoritstàlle fòr oss, vi stannar hàr nàgra dagar och far vidare pà pà den òstar sidan till Riva del Garda. Har ju ingen bràska hem àn sà det blir i skata fart hem genom Tyskland.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 3. Amacasa, ja vi såg på vädernyheterna att ni hade 40 grader, kanske vi nöjer oss med lite svalare. Om inte annat så kanske Grålle vill ha lite svalare. I Benidorm fanns det en massa katter på camping Villasol, då lär Grålle få en massa kompisar. Vi längtar dit!!!

  SvaraRadera