Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 25 augusti 2010

Minneslunden

Idag var vi till Minneslunden. Den ligger så fint vid sidan av vår kyrka med utsikt mot en liten insjö. Mitt på gräsmattan finns ett fint ankare som passar så bra in i miljön. Tyvärr så regnade det och därför framgår det inte utav bilden hur fint där är.

Idag är det 20 år sedan båtolyckan som tog våra flickors liv. Vi kan inte förstå hur det kan ha gått så lång tid när det känns som igår. Dom här fina stenhjärtana la vi vid Minneslunden.

5 kommentarer:

 1. Såå vackra hjärtan ni lagt hos döttrarna! Vilken mardrömstid ni gått igenom. Ser att det står olika datum på stenarna...En olycka kommer sällan ensam, lär någon ha sagt, verkar vara skoningslöst sant i ert fall. Bra att dela med sig av livserfarenheter, det tror jag helar själen något, i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Jättefin plats och så fina stenhjärtan! Så konstigt att år framåt känns så långt och avlägset och bakåt så kort.
  INGEN skulle behöva mista sina barn, livet kan vara svårt nog ändå! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Tack för er omtanke! Att det står olika datum beror på att vår ena dotter dog av sina skador dagen efter olyckan.

  SvaraRadera
 4. Fy så tragiskt. Förstår att det känns som igår.
  Kram till er!

  SvaraRadera
 5. Verkar vara en cäldigt fin plats att gå till som minneslund, vet att åren inte helar men man lär sig leva med de saker som livet ger en på något underligt sätt. Beklagar sorgen efter era döttrar!

  SvaraRadera