Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 20 augusti 2010

Jag kom ihåg bröllopsdagen

Idag kom jag faktiskt ihåg vår bröllopsdag. Det är så mycket som händer just i augusti så ofta brukar vi glömma dagen och kommer på det först efteråt. Vi har varit gifta i 44 år nu. Få se hur länge det dröjer innan Anders kommer på det också, jag ska inte säga något ännu, om inte förr så ser han väl det när han går in på vår blogg.

10 kommentarer:

 1. Nu har han kommit på det, han har nämligen varit inne på den här bloggen. Det var som jag trodde han hade glömt det, ja ha är det idag??

  SvaraRadera
 2. Grattis till er båda!
  :-)

  SvaraRadera
 3. Vi har inga problem med att glömma, vi blir alltid påminda via radion....den 17/5 Norges nationaldag. Lite svårt att missa :)

  SvaraRadera
 4. Maggan, det var smart att välja en sådan dag. Vi valde dagen innan jag fyller år, men likt förbaskat brukar vi glömma det.

  SvaraRadera
 5. Grattis! (Lite i efterskott) Vi glömmer nog rätt ofta även om vi varit gifta bara i fyra år... En gång glömde jag Peters födelsedag också... Ska inte göra om det!

  SvaraRadera
 6. sv: Det är faktiskt mest spanjorer som är nere och bokar med sina parasoller...

  SvaraRadera
 7. Grattis 2 dagar för sent. Vi ligger 3 år efter Birgitta & jag.

  SvaraRadera
 8. GRATTIS i efterskott! Vi satsade på året då vi gick över till högertrafik...

  SvaraRadera