Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 4 augusti 2010

I väntan på veterinär

Nu sitter vi på parkeringen vid Djursjukhuset Albano och väntar på att få komma in med vår lilla rymmare. Hon har inte varit sig själv sedan hon kom hem, vill inte äta och dricka, så idag tog vi beslutet att åka in akut till veterinären. Som tur var tog vi husbilen för vi kan tydligen få vänta upp emot två timmar innan vi får komma in, tänk vad husbil är bra. Katterna trivs mycket bättre att åka husbil än personbil så därför var valet lätt. Jag passar på att gå in på lite bloggar medans vi väntar.

3 kommentarer:

 1. Oj! Hoppas vetrinären kan hjälpa den lilla rymmaren på ett enkelt sätt...

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vill tipsa dig om en sida som kan komma till hjälp:

  www.veterinaren.nu

  Mvh,

  Carl

  SvaraRadera
 3. Svar från olssonsemestertvo.devote.se; Ja jo, det är väldigt dyrt på bi village det håller vi med om. Men efter att ha varit där 7 år i rad ungefär, så är det en vana att åka dit. Polaris är vi också väldigt nöjda med! Ni ska inte neråt i år då? Tack så mycket!

  SvaraRadera