Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 29 augusti 2010

Tävlingsdag - Första pallplatsen i karriären

Igår presterade Max jättebra på träningen, i sin klass hade han den bästa tiden, totalt räknat med alla klasser var det inte så många som hade snabbare tid. Det var en riktigt bra prestation för att ändå vara nybörjare. På tidskvalificeringen blev det lite frågetecken angående slicks eller regndäck. Max valde regndäck, det var kanske inte det bästa valet och han blev femma. När det var dags för första final bytte han till slicks, han körde himla bra och slutade som tvåa. I nästa final körde han också jättebra och slutade som trea. Totalt i sin klass hamnade han på tredje plats, det var hans första pallplats någonsin. Tidigare låg han fyra sammanlagt totalt i sin klass, det borde han nu ha förbättrat, resultatet har vi inte ännu.

Så här glad var han efteråt.
Det var riktigt skitigt på banan. Tur att dom hade högtrycken med sig.

Starten är alltid lika pirrig, det är tight mellan förarna. Max startade i andra led som femma.4 kommentarer:

 1. Grattis till killen! Alltid kul när dom får bestiga pallen vare sig det är Mc-sport, annan sport eller som våra barn och barnbarn,Dans. Vi är i alla fall inte beroende av vädret :)

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS till bb pallplats, sug på karamellen! En känsla som värderas mycket högt av utövaren/familj o supporters som vet hur mkt det krävs för att lyckas.

  SvaraRadera
 3. Grattis till Max! Vad kul :-)

  sv: Hoppas det inte blev en alltför dyr historia på verkstan...

  SvaraRadera
 4. vad kul att det blev första pallplatsen, just den är något som alltid finns kvar i minnet. Minns ännu min första pallplats i simning, en speciell känsla!
  Grattis till barnbarnet!

  SvaraRadera