Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 17 augusti 2010

Webbkamera


Nu har vi riktigt dåligt väder och jag längtar till vi ska ut och åka igen. Då tycker jag det är mysigt att gå in och titta på lite livebilder från ställen vi brukar åka till. Har ni några favoriter som ni brukar gå in och titta på?

Ett pålitligt ställe som vi nästan jämt stannar till vid på våra resor söderut är naturligtvis Heiligenhafen. Det är lite roligt och se vad det är för aktiviteter i hamnen och på stranden.


En annan kamera som jag brukar besöka är den i Benidorm. Där kan jag se om det är många som ligger och solar på playa Levante och längta dit.

En annan kul kamera är den som finns på ställplatsen i Garmisch Partenkirchen. Där brukar det vara fullt med bilar sommar som vinter.


Ja nu är det bara drygt 3 veckor kvar innan avresa. Vi börjar med att åka och ta en snabbtitt vid Elmia, som vi har planerat nu i alla fall. Det kan ju i och för sig ändras, vi får se.

3 kommentarer:

  1. Jag brukade gå in och titta på Torrevieja - men nu kollar jag bara ut genom fönstret istället :-)

    SvaraRadera
  2. Gud va härligt att bara kunna titta ut genom fönstret och ha Spanien som utsikt!

    SvaraRadera
  3. Visst är det kul med vebbkameror, vet man var dom sitter kan man ju vinka till dom som är hemma :) Det gjorde vi nyårsafton i Kläppen, ja vi hade ju meddelat först att dom skulle kolla kameran en viss tid. Jag brukar kolla Ullaredskameran för att se hur mycket folk där är, om det är lönt att åka dit. Kul att få lite fler kameror.

    SvaraRadera