Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 29 september 2010

Bilder från Supermototävlingarna i Linköping

Nu har vi äntligen fått lite bilder från tävlingarna i helgen i Linköping. Här ser vi barnbarnet med nummer 99 som tar ledningen. När man räknat alla tävlingar i SM så blev han i sin klass tvåa totalt med 1 poäng efter ettan Kevin Fagré. Vid Nordiska Mästerskapet blev han etta i sin klass.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Nu har vi kommit hem till det kalla men soliga Sverige. Hur har det gått för er? Fick ni dåligt väder någon gång? Vi kunde se från flygfönstret att det kanske höll på att dra ihop sig igår. I Alicante ösregnade det men det hade slutat när vi rullade in med bussen. Som tur var regnade det inte när vi var kvar i Torrevieja för man har alltid massor med tvätt när man ska hem.

  SvaraRadera
 2. Härliga fartfyllda bilder!!

  SvaraRadera
 3. Marianne, vi fick ett riktigt åskoväder i förrgår. Det smällde utav bara sjutton som det brukar göra när det åskar här. Igår hade vi kanonväder och samma idag.

  SvaraRadera