Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 30 september 2010

Äntligen en riktig Tapasbar

Äntligen fick Anders prova på riktig Tapas, han har tjatat om det länge. Runt omkring vår camping har vi inte hittat något Tapasställe, de mesta på matställena är anpassat efter engelsmän ägg och bacon m.m... Idag cyklade vi till den gamla delen av Benidorm och plötsligt stod vi utanför detta ställe. Vi var ju då tvungna att gå in och prova på och det var gott! Dom hade ett oräkneligt antal smårätter man kunde välja på. Det var väl inte det billigaste vi har ätit men det var värt priset. Dit måste vi gå fler gånger så vi kan prova på något nytt varje gång.


Så här hette stället.

Vi cyklade längs hela playa Levante. Mycket folk var det på stranden.

Det fanns fina sandslott.

Helt plötsligt fick vi sen en stor folksamling och blev nyfikna på vad dom höll på med?

Klicka på filmen så får ni se och höra!!!

Det var strandens svar på Allsång på Skansen, vilken rolig grej!

6 kommentarer:

 1. Vår mening; alla barer som serverar Tapas, värda namnet finns i Gamla stan i Benidorm. Gissar att ni åt minst en Tapas med Serrano- alt bästa Svartskinkan (heter olika beroende på var man är i Sp). Ät gärna i dom kvarteren, dagtid/kväll under Fiestan 8-12 Okt, då är det smockfullt med Sp o toppenstämning som ekar mellan husen! Tyvärr tillåtet att smälla rake-ter som hörs som värsta bomberna, värst då det blir mörkt.

  SvaraRadera
 2. Å, vad vi längtar! Jättefina bilder och ni ser ut att ha det bra. Vår nya blogg är klar.

  www.globetrotterna.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Tapas är gott! Älskar allt sånt där med smårätter... :)

  SvaraRadera
 4. Usch vad man blir avundsjuk och längtar till Spanien igen. Ett tips på tapas - då ni åker hemåt Svedala igen, ta vägen över San Sebastian, promenera upp mot torget från havsbukten - DÄR FINNS det TAPAS!!!

  Ha det gott och tyck inte synd om oss här hemma!

  Barbro & Claes-Göran(med frågorna....)

  SvaraRadera
 5. Barbro och Claes-Göran, har det blivit något köp?

  SvaraRadera
 6. Hej igen! Inte ännu, men vi har haft kontakt med er son och vi närmar oss ett läge då vi måste bestämma oss. Vi har ett par alternativ på gång, som är riktigt spännande. Vi hoppas att till nästa sässong komma iväg till Spanien och vem vet, då kanske vi kan visa upp vad det hela blev....:)

  SvaraRadera