Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 20 september 2010

Söndag - Marknadsdag

Söndag är marknadsdag i Benidorm. Vi cyklade dit. En burk att förvara kaffe i skulle vi köpa, vi hade glömt vår kaffeburk hemma. Det blev inga andra inköp, jag får lite panik när det är så mycket folk så jag kommer av mig med att handla utan går istället och bara tittar.

Grönsaksstånden är häftiga att strosa runt bland. Dom har så jättefina grönsaker och frukter.

När vi kom hem från marknaden var det dags för ett dopp i den fina poolen på campingen. Vi har badat varje dag sen vi kom hit. Temperaturen i luften låg runt 26 - 27 grader. Poolområdet ligger på en upphöjd terass. Där finns även ett stort bouleområde med ett antal boulebanor. Vid tvåtiden varje dag beger sig många dit för att spela.

Bredvid utomhuspoolen finns även en pool under tak, den har dom inte öppnat än, den öppnas väl när det blir lite svalare ute, det hoppas vi dröjer länge än.

I anslutning till poolområdet ligger ett stort hus med bar, restaurang och affär.

Idag är det lite molnigt väder men inget regn än i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Det ser onekligen underbart ut, mot här hemma grått och trist. Hur lång tid tillbringar ni därnere?

  SvaraRadera
 2. Roger, det vet vi inte ännu, vi ligger till vi tröttnar och sedan blir det nog ytterligare söderut i Spanien.

  SvaraRadera
 3. Såg verkligen ut att vara en trevlig camping :-)

  SvaraRadera
 4. Ser härligt ut farmor, saknar er!

  SvaraRadera
 5. Vad vi längtar, ser så härligt ut. Men än är det minst 4 veckor tills vi kan börja vår resa. Här hemma är det kallt och regnigt inte den fina höst som vi hoppats på. Man blir riktigt avis på er. Ha det gott och njut.

  SvaraRadera
 6. oj, vad varmt o skönt det låter! Fast just idag har även vi haft lite av sensommarvärme, det var av med jackan och gå i bara kortärmat som gällde....det får gärna vara ett par dagar till detta!

  SvaraRadera