Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 19 september 2010

Strul i Örebro trots det ett bra resultat

Igår satt vi framför datorn väldigt mycket. När det var dags för barnbarnets kvalificeringsheat blev vi ordentligt oroliga. Inga tider dök upp från honom. Vi undrarde vad som hänt, hade han kört omkull eller varför dök han inte upp bland de andra tiderna. Till slut så kunde vi inte hålla oss utan måste ringa, vi valde då att ringa till hans syster, vi vågade inte störa mecken och mamman. Vi fick då ett lugnande besked, det var motorcykeln som strejkade och sonen höll på att mecka för fullt. Det var dock tveksamt om den skulle bli fixad innan kvalificeringen tog slut eller om han skulle få köra utan att ha fått en kvalificeringstid. Det blev en nervös väntan på att få höra hur det skulle gå.

När det var dags för första final fick vi veta att han skulle starta men fick starta sist av alla. Trots det gjorde han en jättefin insats och körde upp sig till en fjärdeplats. I nästa final fick han återigen starta sist men körde då upp sig till en sjätteplats. Totalt blev han fyra. Nu ligger han trea totalt i sin klass. Nästa helg är det dags för yttterligare en deltävling i SM i Linköping. Då får vi återigen bänka oss framför datorn.

Ett helt annat fordon finns det gått om här i Benidorm. Man ser dom parkerade vid laddningsstationerna i anslutning till hotellen. Det är ju himla smidigt att ta till när man börjat bli lite skrupplig. Vi hoppas att det dröjer ytterligare ett tag innan vi åker omkring på en sån.

Idag på morgonen hade vi drygt 21 grader och blå himmel. Nu har det gått upp till 25 grader.

2 kommentarer:

  1. Visst är det nervigt när man är långt borta o vill följa sportfantasterna i fam, er upplevelse känns igen! Benidorm, vår favis bland storstäder, hälsa dom vi känner;-)) Hemma i Skåne har vi haft 14 gr o blåst, lite regn nu. Trots det fick jag tvättat ALLT i husbilen som jag tänkt mig o känner mig jättenöjd.

    SvaraRadera
  2. Lena och Jan, börjar det närma sig er resa nu? Igår eftermiddag/kväll hade vi cirka 27 grader.

    Det är alltid en skön känsla att få åka iväg med en ren och fräsch bil.

    SvaraRadera