Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 26 september 2010

En otroligt bra insats i Linköping

Barnbarnet har gjort en otroligt bra insats i sina race i helgen. Igår var det en deltävling i SM, han hade då bästa tiderna på träningen och bästa kvaltiden och fick starta i första led. Han vann bägge racen och vann därmed tävlingen i sin klass. Det blev ett stort grattis.

Emellan racen tog vi en tur med vespan upp till en utsiktsplats i Benidorm. Här ser man ut över de bägge stora playorna.


På kvällen blev det en liten tur ut till den gemytliga kareokebaren tvärs över gatan utanför campingen. Där träffar man många trevliga campare.
Idag blev det till att placera sig framför datan igen och följa tiderna från NM-tävlingen i Linköping. På nytt så var barnbarnet snabbast både på den fria träningen och på kvalet och fick starta som etta igen. Den positionen behöll han i bägge racen och vann sin klass överlägset. Han är så otroligt duktig. Det var nog sista oficiella tävlingen för i år så nu får vi vila från tidrapporteringen ett tag. Det är ändå otroligt hur man kan följa med olika skeenden i realtid via Internet. Hur klarade man sig förut?

1 kommentar:

  1. GRATTIS till framgångarna åt bb-Jättebra! Vi följde våra MX live i helgen o vet hur det känns, TOPPEN!

    SvaraRadera