Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 24 september 2010

Efter regn kommer solsken

Igår hade vi mulet väder mest hela dagen. På kvällen kom ett riktigt ösregn. Det blev mycket att sopa i morse. Idag är det en strålande dag. Det är så fint när solen går upp över bergen. Nu kl 10.00 har vi 22 grader, det kommer att bli betydligt varmare.

Det här veckoslutet kommer att bli hektiskt och spännande. Barnbarnet tränar och tävlar i Linköping, idag är det träning, imorgon kör han SM-deltävling och på söndag kör han Nordiskt Mästerskap. Dessutom ska sonen och barnbarnet även tävla i go-cart. Därtill kommer att det även körs Formel 1 i Singapore. Det blir till att sitta framför datorn och kolla tiderna i Linköping och samtidigt sitta framför TV,n och sen måste vi ju även njuta av solen. Hur ska vi få det att gå ihop kan man ju undra?

2 kommentarer:

  1. Oj... det blir inte lätt för er att hänga med där. Men så är det väl när man är sportintresserad kan jag förstå. Vi får väl hålla tummarna för att allt ska gå bra. Hoppas lite värme finns kvar tills vi kommer ner.

    SvaraRadera
  2. Då hoppas jag at det går bra för alla i deras tävlingar under helgen samt att er sol o värme stannar kvar hos er. hade dock varit snällt att sända upp lite hit, veckans brittsommar försvann under natten känns det som!

    SvaraRadera