Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 23 september 2010

Ställplats utanför Benidorm

Igår var det dags för en liten vespautflykt igen, vädret var kanon. Den här gången åkte vi upp till ställplatsen vid Alfaz Del Pi. Det stod endast en 6 - 7 bilar parkerade där. Platsen var stor men steril, en stor grusplan med bara några träd. Platsen låg långt ifrån stranden och centrala delar. Ska man åka dit så får man nog lov att ha en extra bil eller skoter med sig. Det kostade 12 euro per dygn, eller 315 euro för en månad. I priset ingick el och fri WIFI. I stora huset på bilden fanns en liten "reception" där man kunde köpa bröd varje morgon. Det fanns även duschar och toaletter. Tömning av tankar och fyllning av vatten fanns precis utanför huset. Om någon är intresserad att åka dit så är GPS koordinaterna N 38.35.02.01 W 0.04.53.23

Vi åkte sedan vidare hem via playa Albir, tyvärr så blev det inga kort därifrån. Det är också till Albir vi åker när vi ska handla. Den här gången blev det till Lidl.
Idag på morgonen har vi lite molnigt väder, temperaturen ligger på 21 grader.

3 kommentarer:

  1. Åh jag blir så ressugen då jag läser er blogg!!

    SvaraRadera
  2. Vi försökte ta oss dit i förrfjol men kom kanske från fel håll (norrifrån)? för det var alltför trångt + en mkt skarp sväng som vårt 11,5 m ekipage inte skulle klara. Bedömer ni att en 9 meters är OK?

    SvaraRadera
  3. Lena och Jan, vi hade svårt att hitta dit eftersom vår vespa saknar GPS så vi snurrade runt ett bra tag innan vi kom rätt. Jag har därför svårt att säga hur lätt det är att komma dit med stor bil. Vi såg en Dethleff boggi som stod där och den är ju ganska lång. Vi fick en broschyr och på den står att man lättast åker upp på vägen som går mellan Alfaz del Pi och Playa Albir, man åker mot Alfaz del Pi. En bit upp på vägen så får man vända, jag tror lämpligast vid en restaurang, och sedan köra tillbaka upp på en väg som går parallelt med N332 sen till vänster på en väg som heter Camino Dels Alguers. Det låter lite krångligt eller hur?

    SvaraRadera