Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 22 december 2010

Alonso 11 veckor

Idag är Alonso 11 veckor och vi har fått äran att vara hans matte och husse i 1 vecka. Han har anpassat sig jättebra i sitt nya hem. Han är duktig att kissa och bajsa ute men nu den senaste dagen när det varit riktigt kallt ute så får han göra sina behov på tidningar och det går bra det också, ok han går ibland på våra trasmattor men det får man ta, inga bassningar utan jättemycket beröm när han gör rätt.

Han är en riktig tuffing, morrar och skäller när han är mitt uppe i lektagen. Idag försökte han att få närkontakt med lilla "Grålle" när hon låg uppe på ryggstödet i soffan men då fick han en tass i nosen och backade tillbaks. "Grålle" låg dock kvar och det är ett gott tecken tycker jag. Tidigare hade han lagt sig på soffan nedanför henne och låtsades sova och då var det lugnt tyckte lilla kissen.


Imorgon ska vi göra julskinkan, grilla revbensspjäll och göra det sista på sillinläggningarna. På julafton ska vi vara borta och fira tillsammans med barn och barnbarn och övrig släkt. Det blir lite social träning för Alonso.

6 kommentarer:

 1. Han är så charmig med den långa vita strumpan på ena tassen! Tack för julkortet. Kramar till hela lilla familjen från oss

  SvaraRadera
 2. Han är ju så vansinnigt gullig!
  Du ska se att Grålle smälter för lille Alonso snart :-)

  SvaraRadera
 3. han blir ju bara gulligare o gulligare!
  Och även här hålls det på med julskinka mm inför imorgon. Visserligen ska vi inte vara hemma, tack o lov i det läge som vi är i med pers sjukhusvistelse mm, men lite mat ville vi ha hemma ändå.
  Ha en riktigt god jul!
  kram

  SvaraRadera
 4. Vilket charmtroll, får han månde en Ferrariröd julklapp?

  SvaraRadera
 5. Önskar er en skön och god jul.
  Här tar vi det lugnt och tittar på snöhögarna som växer sig högre och högre.

  SvaraRadera
 6. så skönt att allt går så bra
  en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
  och en puss på nosen till Alonso
  kramiz Pia

  SvaraRadera