Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 26 december 2010

Alonso vill så gärna bli kompis

Nu har vi klarat av julafton. Alonso skötte sig bra förutom att han kissade i två olika soffor hos barnbarnens mormor och morfar, här hemma har han aldrig gjort det men det blev väl för många intryck på en gång. Eftersom han redan charmat alla på kalaset så blev han naturligtvis förlåten, det var bara att ta fram trasa och tvättmedel.

Igår gjorde Alonso ett nytt försök att bli kompis med lilla kissen. Han la sig på sängen och gjorde sitt bästa för se riktigt avslappnad och ointresserad ut.

Sen kröp han lite närmare och la sig, tänkte nog att nu snart blir vi bästisar.

Men när han kom ännu närmare tyckte kissen att nu får det vara nog och viftade med sin tass. Då blev Alonso rädd och skuttade bakåt.

Vår lilla "Grålle" är verkligen svårflirtad, men det gäller att inte ge upp tänker Alonso.

7 kommentarer:

 1. God forts på er! Alonsos lekfullhet är förståe-lig då Grålle varit med ett tag o samtidigt varit "herre på täppan" ett tag... skönt dom inte far i luven på varandra...

  SvaraRadera
 2. Det kmmmer nog att gå bra till slut, de är ju inte värsta ovänner nu och med lite mera tid så kommer det förhoppningsvis att funka bra!
  Ha en bra fortsättning på julefriden!

  SvaraRadera
 3. Men nu tolererar ju Grålle att Alonso är på samma nivå i alla fall. Så otroligt oskyldig han ser ut på första bilden :-)
  Det kommer nog att bli bra det där!
  Ha en underbar annandag :-)

  SvaraRadera
 4. jag tycker det ser riktigt bra ut,,,,låt det ta den tiden det tar
  det här med att han kissade var för att det blev för mycket
  man kan sätta på honom ett kisskydd ,det är ett band med kardborr och sen lägger man i ett litet trosskydd
  kramiz

  SvaraRadera
 5. Vi tycker att det har gått ovanligt fort eftersom Grålle inte van vid hundar och dessutom herre på täppan. Även om man är katt så har man sin värdighet. Kram på er alla

  SvaraRadera
 6. Det går nog bara tiden lider. Snart är de kompisar!
  Han är så söt er Alonso!

  SvaraRadera