Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 19 december 2010

Kusin Kanin

Vår lilla "Grålle" vill ännu inte leka med Alonso. Hon är väldigt nyfiken och ligger och inspekterar vad han har för sig men vill inte ha någon närkontakt. Vi vill inte forcera fram något utan hon får ta det i sin egen takt.

För att Alonso skulle få någon att leka med gick vi därför över till barnbarnen och deras kanin "Snusse". Snusse blev genast intresserad av Alonso och det var ömsesidigt. Alonso väger drygt 2 kilo och Snusse väger 6 kilo så det är lite skillnad på storleken på dom. På bilden, nere i högra hörnet, ser man en bit av Snusses gosedjur, det är till och med större än vad Alonso är.

I början låg dom och tittade på varann.

Sen gick dom närmare och närmare varann.

Till slut gick Alonso fram och slickade Snusse i nosen, han till och med tog tag i Snusses långa öron och drog med tänderna. Snusse är tålig och gjorde ingenting. Gränsen gick när Alonso började att skälla, det gillade han inte utan stampade med sina stora baktassar kraftigt i golvet. Då blev Alonso rädd och skuttade åt sidan, det såg så himla roligt ut.

Återigen en lugn natt. När vi gick in i sovrummet sprang Alonso in i sin koja. Vår kisse låg i Anders säng.
Idag är det stora snöröjardagen, det har kommit jättemycket snö och snöandet fortsätter med bamseflingor.

5 kommentarer:

 1. Härligt, en ny vänskap har uppstått, världen behöver fler spontana dito!

  SvaraRadera
 2. Nyfikenheten övervinner rädslan. Visst är det härligt!

  SvaraRadera
 3. Djurens värld är förunderlig. Vi ser fram emot att delta i Alonsos nya bekantskapskrets. Kram till er alla

  SvaraRadera
 4. Kul att dom fann varann. I alla fall på sitt vis :-)

  SvaraRadera
 5. Visst är det mysigt med djur,vi har haft både kaniner och katter men aldrig hund, bara till låns ibland. Även djur behöver kompisar.

  SvaraRadera