Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 18 december 2010

Matte är tråkig när hon bloggar

Alonso tycker att det är träligt när matte bloggar. Då ligger han under bordet och ser uttråkad ut. Det gäller att sitta absolut stilla för han gillar att ligga på stolsunderredet.
Här är en liten stilstudie över hans olika liggställningar. Det är skönt att ligga på rygg med tassarna i vädret.

Här har han slocknat raklång på golvet.

Här ligger han som en riktig hund, han gillar att sträcka ut bakbenen.

Även inatt har Alonso varit duktig och sovit i sitt mysiga lilla "hus" med sin filt och snuttetrasa. Huset/buren köpte jag när dom hade en drive på jobbet och sålde olika djurtillbehör, då var den tänkt till katterna men den passar lika bra till vår lilla valp nu. Jag behöver väl inte säga att Alonso är fullförsäkrad i Agria?

6 kommentarer:

 1. Haha, vilken söt liten sak! :)

  SvaraRadera
 2. Alonsos 'nattlya' verkar stämma med den 'håla' som vovvar sen urminnes tider kände sig trygga i, väl genomtänkt konstruktion o modernt bärbar dessutom!

  SvaraRadera
 3. Matts Torebring18 december 2010 20:11

  Det verkar vara en riktigt skön kille ni skaffat. Vi hade också hund i 13 år, en brun "Chabrador" och hon, Brownie, följde mig varje steg på jobbet och hemma och vi pratade om allt. Alltid lös när vi var ute och gick, så även i trafiken. "Nu kommer en bil, stanna". När klockan var halv sex på kvällarna på jobbet kom hon alltid och sa, "Nu ska du inte jobba längre husse". Nu vilar hon i en utsmyckad cirkelrund minnesvård på 3 m meter i trädgården. En riktigt God Jul på er,

  SvaraRadera
 4. Åh, han är ju helt underbart söt!

  SvaraRadera
 5. åh....han är bara sååååå söt! Tuva är helt betagen och tycker att vi nu bör skaffa en precis likadan liten en!

  SvaraRadera
 6. Han är så sööööööööt!
  :-)

  SvaraRadera