Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 20 december 2010

Hur sjutton ska det bli i vinter

Man blir ju lite orolig när man redan nu ser snömängden på tomten. Kommer vi att bli helt insnöade i vinter, det finns nog risk för det. Anders skottade taket på carporten till husbilen i helgen och det var inte lite snö det. Dagen efter hade det kommit en rejäl mängd igen, det var tur att han hunnit skotta bort det gamla. Man har ju inte hört heller att det är något varmare väder på gång. Det är tur att Anders har bra kondition så han klarar av att hålla undan snön, jag nöjde mig med att skotta balkongen.

Ännu har inte Alonso och vår kisse blivit kompisar. Alonso vill så gärna bli kompis men kissen är fortfarande avvaktande och ligger mest och tittar på honom från soffan eller från någon fönstersmyg.

5 kommentarer:

 1. Hej, här händer det insann grejer! Märks att man har för lite tid att ragga runt på bloggar - det e mkt nu med packning, flytt och jul...
  Men grattis igen till er underbara hund! SÅÅÅÅ söt!

  SvaraRadera
 2. ja hujanemej vad mkt snö även vi här nere i skåne har fått detta år! Och mera ska det visst komma nu till jul.

  SvaraRadera
 3. En aning svårflörtat kisse, va?

  Ja hujeda mig vad med snö det har kommit i hela norra europa. Jag känner mig rätt nöjd med att befinna mig i dom södra delarna...
  :-)

  SvaraRadera
 4. Det kommer, det kommer, vänskapen! Vi har haft sådana upplevelser själva, vi med hund och barnen med katt men allt löste sig i sinom tid.
  Åke hälsar att Anders skall ta det försiktigt med snöskottningen, tänk på rygg och hjärta.
  GOD JUL på er hela rara familjen från oss två P.s Vi saknar er mailadress D.s

  SvaraRadera
 5. Vi gapar inför snömängderna hemma, gnäller inte för det regn som faller här! GOD JUL o GOTT NYTT ÅR på utökade go'a familjen ;-)

  SvaraRadera