Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 17 december 2010

Alonso - Snögubben

Alonso älskar att vara ute i snön. Han ställer sig ofta vid dörren och vill ut, det är då lite svårt att veta om han är nödig eller bara vill ut och leka i snön. Hittills har det dock gått bra, han har gjort ifrån sig både stort och smått ute, han får då mycket beröm.


Han är otroligt glad och nyfiken, vill hålla reda på vad vi gör.

När han har busat med oss och sina gosedjur är det ofta dags för en liten tupplur.

Alonso är jätteduktig på natten, sover nästan hela natten, vaknar till någon gång och ska se om vi finns i närheten han går sen in i sin lilla "Agria-bur" av tyg och somnar om. Vår lilla kisse och Alonso har ännu inte hälsat på varann med någon närkontakt, kissen håller uppsikt över honom men kommer Alonso för nära så sticker hon iväg till någon säkrare plats.


Här kan ni se hur Alonso trivs att tumla runt i snön och snö finns det ju gott om.


6 kommentarer:

 1. Men gud vilken sötnos!
  Grålle och Alonso kommer snart att bli bästa vänner ska ni se :-)

  SvaraRadera
 2. Ååh so go han e med "grädde" på nosen! Akta magen inte bli förkyld ;-)

  SvaraRadera
 3. sv: Jag tror nog att det är marknad på julafton. Den är ju inte särskilt speciell här i Spanien. Dessutom har dom ju till och med haft marknad på långfredagen på senare år. Det är ju den heligaste dagen av dom alla...

  SvaraRadera
 4. så gulligt och så skönt att det går bra!!!!

  SvaraRadera
 5. Han ser ut att älska snön, gissa om vi blir sugna att skaffa en liten hund?

  SvaraRadera