Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 21 februari 2011

Äntligen en rolig kompis

På vårt området bor det mest stora hundar, Alonso tycker inte att dom är så kul. En bit ifrån oss bor det det dock en liten Jack Russelkille, idag stötte vi ihop med honom när vi tog en liten prommis. Alonso har träffat honom förut och dom har kommit bra överens. Idag passade dom på att leka lite med varandra, Alonso skuttade och for runt lilla Cesar.

I slutet på mars ska Alonso och jag gå på valpkurs i Norrtälje, det ska bli kul, då kommer vi ju förmodligen att träffa en massa andra hundar. Det gäller att vänja Alonso vid en massa kompisar för när vi åker ut med husbilen så lär vi ju träffa på en hel del hundar och då gäller det att han är cool.
Inatt hade det kommit lite pudersnö, temperaturen håller sig runt 10 minusgrader, dom har varnat för mer snö.

4 kommentarer:

 1. Alonso ser ut att njuta av både kompisen och snön! Vi har haft en underbar dag 17 grader men en blåst ifrån havet som varit ganska sval. Trots denna värme och Sveriges kyla börjar det dra hemåt! Konstigt så är det varje år.. Kram från oss

  SvaraRadera
 2. när vi hade Swaijen så var hans bästa kompis en stor Rottis, de började leka när Swaij var endast några månader och jag var livrädd att han skulle bitas ihjäl, en Golden-valp mot en gigant Rottis...men de hade alltid hur kul som helst. Och valpkurser är roliga, dels för att träffa alla andra hundar samt för att lära sig en massa nya saker själv.

  SvaraRadera
 3. Lycka till, då kommer Alonso att klara stil-provet i Benidorm!

  SvaraRadera
 4. Kul med en mer jämbördig kompis och en som vill leka också :-)

  SvaraRadera