Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 19 februari 2011

Fina vinterdagar

Den här veckan har vi varit av ön flera gånger, en av dagarna när vi stod i färjkön passerade Birka Paradis förbi. Om man jämför med färjan så ser hon väldigt maffig ut. Vi har åkt den en gång men blev besvikna på poolen på övre däck, den var inte stor.

Ibland tycker man lite synd om Alonso, han vill så gärna leka med lilla "Grålle". Kan du inte komma ner tycks han säga här.

Neej, jag sitter kvar här i matte och husses säng och har det skönt. Det är rätt åt dig att du inte kan hoppa upp här, men oj du växer ju snabbt. Undrar hur länge jag kan få njuta av den här härligheten ensam?

Idag är det strålande solsken igen men hu va kallt det var imorse, 18 minusgrader men när vi gick vår lilla promenad hade temperaturen stigit till 10 minusgrader.

Sitter nu och tittar på tävlingarna i Garmisch Partenkirchen, det ser så himla skönt ut när Pärsson satt och solade sig i början av sändningarna, enligt dom har man vårkänslor där. Vi har varit där flera gånger och det är verkligen ett mysigt ställe med en jättefin ställplats vid liften upp till Wank, här kan ni se live på deras webcamera.

5 kommentarer:

 1. Stackars lille Alonso... När ska Grålle smälta helt månntro?

  sv: Ja, idag smäller det. Men det var lite nervöst idag eftersom telefonlinjen var död. Ingen telefon -> inget internet -> ingen schlager...
  Som tur var så har det löst sig, håller tummarna att det håller över kvällen i alla fall :-)

  SvaraRadera
 2. Idag har vi haft 18 grader Varmt ganska hård vind, suttit ute och ätit med våra italienska och Sicilianska vänner i tre timmar. Kram hela familjen

  SvaraRadera
 3. Globetrotterna, oh vad härligt det låter. Själv stod jag några minuter och lapade sol sen blev det för kallt och jag gick in.

  SvaraRadera
 4. även här har det varit kallt, imorse var det -14 men med den strålande sol som nu visar sig så stiger det raskt.
  Sv; vi hann med att äta lasagne innan Melodifestivalen startade. Då var det ostbågar o godis som lockade :-) hemmalagad pizza hade vi i fredagskväll med ungefär samma innehåll som eran; räkor, skivspill samt mozarella =gott!

  SvaraRadera
 5. Övre bilden är läcker med två gånger färja!
  En nyfiken Alonso och en något bistrare "Grålle". Kul bilder! Ha dé!

  SvaraRadera