Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 26 februari 2011

Pimpeltävling

Idag var det dags för årets pimpeltävling på isen utanför Linanäs Hamn. Vädret var inte så lovande på morgonen, mulet och kring nollgrader. Lagom till tävlingen skulle börja så bröt dock solen fram och det blev några plusgrader. Det var riktigt mycket folk ute på isen. Alonson blev som vanligt helvild när han fick hälsa på en massa folk. Den stående frasen var "oh så söt han är", han njöt i fulla drag.

Så här såg det ut från ångbåtsbryggan.

De här pojkarna fick upp två stycken firrar när vi stod och pratade med dom, en liten aborre och en simpa, undrar om dom månne tog hem något pris till slut.

Efter en timmes promenad bland pimplarna gick vi hem med en blöt Alonso. Det är kul när dom ordnar så här trevligt på vår ö särskilt nu när sportlovsveckan har börjat.

När vi kom hem satte vi på värmen i husbilen och passade på att bära ut lite grejor som vi hade tagit in för att tvätta, samtidigt fick Alonso strosa omkring för att boa in sig, naturligtvis passade han även på att kissa in bilen, man måste ju sätta lite spår så man vet att man hör hemma här.

7 kommentarer:

 1. En underbar dag ser ni ut att ha haft på isen. Vi har haft sol förmiddag och eftermiddag regn i skrivande stund 5,5 grader. En bra dag för tv och skidor Kram

  SvaraRadera
 2. Det såg ju riktigt skönt ut där :-)

  sv: Vi bodde på hotell, i en lägenhet och i en campingstuga - än är det lite väl kyligt på nätterna för att tälta :-)

  SvaraRadera
 3. sv: Jag vet faktiskt inte om spanjorerna har sportlov, vet inte ens hur många terminer det är... Får nog kolla upp det.
  :-)

  SvaraRadera
 4. Sp har inte sportlov men väldigt många fler lediga dagar jmf med Norden! Månd 28 är helgdag t ex.

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen härligt ut på isen med sol och mycket folk. Vi har också gottat oss i solen och har haft ca+21°men lite blåsigt.

  SvaraRadera
 6. Trots att jag ogillar vinter så ser det ibland så vackert ut - på bild!
  Ja Alonso ja, han är ju verligen charmig vad det verkar.

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft!!

  SvaraRadera