Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 15 februari 2011

Skillnad på parkeringar

Den här parkeringen ser väl vacker ut. Vi har haft några dagar med strålande sol, men burr så kallt. Det gäller att se det positiva i det hela, det är så himla vackert med den nya snön som kommit och gör att allt ser så rent och fräscht ut. Det är också spännande på morgonen att titta ut genom fönstret och se om man kan upptäcka några nya intressanta spår i snön.

Men tacka vet jag den här parkeringen, betydligt varmare, den går inte heller av för hackor. Här stod vi några dagar i somras vid Böda Hamn på Öland. Det är lite sorgligt dock när man tittar på bilden för på den här resan var det sista gången vi hade bägge katterna med oss. Nu när vi tänker efter så fanns faktiskt tecken på att vår lilla svarta katt började bli dålig, hon sov ovanligt mycket i bilen vilket hon inte brukade göra. Kort efter att vi kommit hem fick vi avliva henne då hon fått förändringar i levern och mjälten.


Även denna parkering är super, den ligger mittemot Smögen bryggan där vi stod innan vi åkte till Öland. Där fick katterna smaka på ett riktigt skrovmål med räkor, vilket dom älskade.


Den här nya Ferrarin är kanske parkerad i Maranello nu eller den är nog förresten på väg till Barcelona? Speciellt Anders längtar till F1-säsongen sätter igång.Nu längtar vi så det bara knakar att få åka ut med husbilen igen, nu med den förstärkta familjen där även en hund ingår, dock bara en katt vår lilla "Grålle". Vi får se när vi kan åka över sundet, någon gång i juni är det dags för det pirrande rabiesblodprovet, innan dess håller vi oss i Sverige men det är inte så dumt det heller.

7 kommentarer:

 1. Visst är det skillnad på parkeringar. Men skönhetsmässigt tycker jag definitivt den första. Men visst längtar vi till sommaren! Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Ja det är ett nöje i sig också att se nya ställen!
  Böda Hamn ja där stod vi också en par nätter i somras!

  SvaraRadera
 3. Glittrande vacker den första bilden! Har ni sett någon bild på nya Ferrarri 150?

  SvaraRadera
 4. Globetrotterna, Anders har kollat in alla nya bilar på nätet, vi la in en bild på Ferrarin i inlägget. Tyckte det passade bra ihop med parkeringar, men snart börjar dom gasa för fullt igen.

  SvaraRadera
 5. Jättefin bild i snön! Det har varit vackert nu med kyla, snö och sol. Men jag måste säga att jag är ganska trött på kylan nu... det får gärna bli vår!

  SvaraRadera
 6. visst är det vackert med riktig vinter, snö som gnistrar i solen medan kylan biter FAST jag föredrar nog era andra parkeringsbilder ändå. Längtar efter dem jag med..

  SvaraRadera
 7. Vackert med snö och klarblå himmel! Ja, husbilen är också fin :-)

  SvaraRadera