Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 6 februari 2011

Trött efter festandet

Igår var vi på födelsedagsfest. Alonso fick träffa sin kompis "Kalle Kanin". Han skötte sig ganska bra, för det mesta slickade han honom bara på nosen. Men så ibland fick han fnatt och försökte rida på ryggen på stackars Snusse. Jag har läst att antingen är det för att visa dominans eller är det en lekinvit, jag väljer att tro att han ville leka. Han försökte flera gånger att få igång Snusse genom att hoppa och skutta framför honom, men se det gick inte Snusse på, det var väl då han var tvungen att ta till ridknepet, men inte ens det hjälpte. Snusse stampade inte ens med sina stora fötter utan låg bara och tittade på den knasiga valpen. Självklart sa vi nej till Alonso när han försökte sig på ryggövningarna, det var ju inte speciellt trevligt för "Kalle Kanin".

Alonso är nästa lika stor som Snusse, men Snusse väger nästan dubbelt så mycket som Alonso. Här är det mor och dotter som tar famntag på gullegrisarna.

Efter en jättegod middag var det dags för paketöppning för födelsedagsbarnet.

Alonso var riktigt trött när vi kom hem. Inatt sov han hela tiden till klockan var kvart över 8. Nu när jag sitter framför datorn, ligger han och dåsar vid mina fötter under bordet.

Idag är det klarblå himmel, men lite blåsigt, än så länge är det minusgrader men det ska tydligen bli några plusgrader på dagen. Då får vi ge oss ut på en liten promenad, få se om det blir skogsvägen idag igen.

3 kommentarer:

 1. Vilken häftig kanin! Ja, Alonso är såklart häftig han med :-)

  SvaraRadera
 2. klart man är trött efter att ha lekt med en kanin en hel kväll :-)
  Sv; de 6 maskinerna var i princip fulla med tvätt oxå..tycker att jag gör inget annat än tvättar ibland. Är väl så med 2 små i huset?

  SvaraRadera
 3. Hi hi, kan förstå Alonso att han tog till alla knep för att försöka få igång kaninen, de är ju nästan lika stora ju! Hade ju varit en perfekt lekkamrat! Jasså, ni blir sugna på att övervintra! Ja vi ångrar oss inte men längtar efter de där sköna kvällarna då man kan sitta ute. Sägs att de kommer i Mars, i natt var det återigen -1 men så snart solen kommer blir det varmt,

  SvaraRadera