Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 4 februari 2011

Världens finaste kisse

Även om vi har fått världens gulligaste lilla Alonso så gäller det att inte glömma att alla familjemedlemmar är lika mycket värda. Vi har även världens gulligaste lilla "Grålle". Här sitter hon uppflugen på trappräcket och tittar ner på den, i hennes ögon, tokiga valpen. Ofta undrar hon vad sjutton han håller på med när han springer omkring och "larvar" sig runt henne. Han får sig en känga då och då av hennes tassar, då härmar han henne och viftar med sina tassar. Dom kommer närmare och närmare varandra vartefter tiden går. Imorse kom lilla kissen in med en liten fågel i mun, gissa om att Alonso tyckte det var "ball". Husse hann däremot få tag i fågeln som fortfarande levde och lyckades rädda den genom att släppa ut den igen. Den verkade inte skadad.

Tavlorna som är i bakgrunden på denna bild har min pappa målat i oljefärger, han var jätteduktig att kopiera kända konstnärer. Han noterade på tavlorna att det var fria kopior så det inte skulle bli några frågor om förfalskningar. Vår ena dotter hade ärvt hans förmåga att måla, även vårt ena barnbarn är duktig på att måla/teckna.

Idag fredag var det dags för veckohandling i Norrtälje. Så här var vädret när vi åkte. När vi var i Norrtälje slutade det att snöa som tur var. Det blev också ett besök i djuraffären där vi köpte en aktiveringsleksak till Alonso. Väl hemkommen fick han leka med den och det var riktigt kul.

Imorgon är det födelsedagskalas som gäller, äldsta barnbarnet fyller 17 år. Hoppas att Alonso sköter sig på kalaset, han har ju Kalle Kanin att leka med så det ska nog gå bra.

7 kommentarer:

 1. Skönt att dom kommer bättre och bättre överens :-)

  sv: Det var inget som hade hänt, kände mig lite less bara så jag tog en kort paus :-)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt du berättar om Alonsos och Grålles öden och äventy! Alonso gör verkligen sitt bästa för att Grålle ska aceptera honom som kompis.

  SvaraRadera
 3. Whao vilka härliga tavlor! Tänk den som ens kunde måla en streckgubbe...
  Katten var vacker, såg ut som han var gjord av sammet!

  SvaraRadera
 4. Matts Torebring4 februari 2011 19:33

  Det var på gränsen att jag lade märke till "Grålle", de fina tavlorna tog hela blickfånget..

  SvaraRadera
 5. Du skriver så fantastiskt fint!!!!!
  det är så roligt att gå in här och läsa om er alla.
  kramiz

  SvaraRadera
 6. Tänker alltid på Grålle då du nämner Alonso blir så då vi vet dom är fam medl. Du skriver målande o pappa kunde måla det kan säkert du oxå men finns ingen tid eller hur ;-) Kul med b b kalas, nu får jag hemlängtan, får njuta av högtrycket istället, ALLA är utomhus nu ska jag göra detsamma!

  SvaraRadera
 7. tavlorna var fantastiskt vackra, tänk om man hade haft en sådan förmåga att kunna måla!
  Här snöar det inte alls mera, det är bara regn som faller...grått, grått, grått och så blåser det halv storm ovanpå det. Blir en innedag idag

  SvaraRadera