Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 7 februari 2011

Gary Moore är dödIdag står det i tidningen att en av mina favoritmusiker Gary Moore är död, han avled under en semester i Spanien. Min absoluta favorit av hans låtar är "Still got the blues", när det känts tungt har jag kunnat lyssna på den om och om igen. Hans gitarrsolo i slutet av låten är oslagbart.

Vi har också kunnat läsa att formul1-föraren Robert Kubica har skadats allvarligt när han körde rally, han fick flera svåra frakturer och inre skador och opererades i sju timmar. Så himla onödigt, vad hade han i en rallybil att göra? Man vet inte om hans arm går att rädda eller om den måste amputeras. I det tester han kört för Lotus Renault nyligen hade han snabbaste tiden, förmodligen kan han väl aldrig köra någon formelbil igen.

1 kommentar:

  1. Tack för den vackra musiken Anders och Birgitta!
    Visst var han en enastående musiker!

    SvaraRadera