Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 1 oktober 2010

Ännu en dag med kanonväder

Igår var det ytterligare en dag med strålande solsken och varmt. På morgonen brukar det vara runt 16-17 grader. Så fort solen får skina ett tag så blir det mellan 25-26 grader. Vi hade bestämt att vi skulle leta efter en marknad som vi hade hört talas om skulle ligga vid järnvägstationen. Vi begav oss iväg på vespan, men ingen marknad hittade vi. Vi åkte därför istället till ställplatsen utanför Benidorm för att se om det kommit några fler husbilar dit. Vi hade tidigare fått en fråga om man kunde åka dit med större fordon och nu kollade vi det, och det fungerar förutom att man måste passera några palmer på ett ställe där det hänger lite grenar ivägen. Vägarna är däremot fullt framkomliga för större husbilar. Nu hade det kommit en hel del nya husbilar men det fanns fortfarande en hel del lediga platser. Vi åkte även in på camping Villasol där vi låg förra hösten och där hade det även nu fyllt på men en hel del husbilar. Dagen avslutades med bad i poolen och ett besök på puben tvärs över gatan.

Idag var det som vanligt strålande sol och varmt. Vi tog vespan till Consum och handlade och därefter tog vi cyklarna och cyklade till "gamla" Benidorm. Vi skulle prova nya tapas. Den här gången blev det med Serranoskinka efter ett tips från Lena och Jan. Det smakade smarrigt. Det finns en massa tapasbarer i gamla stan. Det kommer att bli fler turer dit det lovar jag. Här hänger skinkorna på tork.

När vi cyklade sist utefter playa Levante så såg vi en häftig häst på stranden, den skulle vi plåta idag hade vi tänkt oss, men nu hade den bytts ut mot en tjur men den var häftig den också.

Som vanligt var det mycket folk på playan, vi nöjde oss dock med ett dopp i poolen när vi kom hem.

3 kommentarer:

 1. Risk för att låta enformig, men Tack Tack än en gång för fina bilder, en berättelse som fängslar och vi vill bara veta mer. Kan vi få plats med 11,50 på elracco? Helst hade vi velat stå där?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Christina, det finns några riktigt stora platser men att ta sig dit via flera kurvor kan nog bli knepigt. El Raco är himla bra det tycker vi också.
  Varma och soliga kramar från oss.

  SvaraRadera
 3. underbart med sol o värme och så Tapas på det! Låter som om ni har det alldeles perfekt nere i värmen!!

  SvaraRadera