Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 31 januari 2011

Minnenas väg

Igår var det premiärdags för Alonso att gå "Mysiga vägen", promenadstråket genom skogen. Han gick mestadels själv men vi fick även bära honom, valpar ska ju inte gå så långt.

Att gå just den här vägen väcker många minnen till liv. Det var vår favoritstig när vi hade vår första hund Jesper. Jesper köpte vi när vi flyttade ut till ön 1973, då var vårt minsta barn bara 1 år.

Här har Jesper placerat sig bra mellan barnen.

Han älskade att bära stora grenar/stockar som han hittade i skogen. (Bilderna är inte av bästa kvalité för jag har scannat in dom.)

"Mysiga vägen" var även vår svarta katts promenadväg när hon begav sig till åkrarna för att leta efter möss och råttor. I höstas blev hon sjuk och vi fick avliva henne.


Efter att vi kommit hem la sig Alonso för att vila på kökssoffan.

4 kommentarer:

 1. Åh vad gott med en stund på soffan efter promenaden!

  SvaraRadera
 2. Det är jobbigt med korta ben! En välbehövlig vila. Ha dé!

  SvaraRadera
 3. Total avslappning!med all rätt, efter en skogsprommenad. Kramizar till er

  SvaraRadera
 4. pust..välbehövlig vila ser det ut att vara efter en promenad genom skogen

  SvaraRadera