Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 9 januari 2011

Äntligen töväder = Tvättväder

Idag var det så äntligen töväder, det droppade rejält från taken. Äntligen kunde Anders tvätta husbilen efter vår långresa. Det gick förvånansvärt lätt att få bort smutsen. Tänk va skönt när man kan ha husbilen på tomten och gå ut och fixa med den när man vill. Nu återstår att göra en rejäl genomgång inne i bilen men det väntar vi med ett tag tills det blir lite varmare väder, man kan ju hoppas på att det vänder nu och blir lite varmare.


Alonso blev lite konfunderad över det annorlunda vädret, han halkade omkring med tassarna när han gick på den isiga vägen. Det hade även ramlat istappar från hängrännorna och dom var spännande att tugga på. Det var skönt att se hur snötäcket sjönk ihop lite trots att det bara var några plusgrader.
Igår kväll åt vi varma smörgåsar med skaldjur, katt och hund satt bredvid varandra och väntade på att få smaka några mumsbitar. De sitter då helt coola och tolererar varandra på väldigt nära håll.

Nu på kvällen har det åter blivit några minusgrader och husbilen är tryggt parkerad under tak igen.

3 kommentarer:

 1. Förstår att det känns skönt att få bilen avtvättad. Nu kan ni titta på den med "rent" samvete igen!

  SvaraRadera
 2. Matts Torebring11 januari 2011 19:12

  För mig blev det endast avspolning efter resan vi gjorde i trettonhelgen. Jag hoppas få med mig frugan ut snart igen. Jag Googlade på ställplats/ Jönköping/ Bilder och då kände jag igen er fina bil på en bild på nätet.

  SvaraRadera
 3. oj, vad stor den ser ut när Anders står bredvid. Han hade ett stort jobb med att tvätta hela husbilen!

  SvaraRadera