Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 2 januari 2011

Ja må han leva, ja må han leva!!!!!

Idag firar vi den unga nyblivna ålderspensionären. Det är inte så kul att fylla år så här nära alla helger, man är ganska trött på allt firande av helger, därför skjuter vi upp firandet lite grann. Å andra sidan har vi slutat att fylla år för länge sedan så det blir bara som en vanlig middag med familjen.

Det går framåt med kompisskapet mellan katt och hund. När dom är ute bägge två så har kissen lättare att släppa vovven in på livet. Hon sitter coolt kvar när han närmar sig, kommer han för nära så visar hon bara sina tänder och höjer tassen, då backar Alonso. Han försöker att få igång henne, gör lite utfall och försöker att busa lite men hon sitter coolt kvar och undrar vad han håller på med. Tomtenissarna tittar intresserat på.Det här är Alonsons favoritplats när han vill hålla koll på vad matte och husse sysslar med. Det är skönt att ligga på kudden över soffans armstöd.

Idag har det blivit lite mer snöskottande, det har varit vindstilla och inte så många minusgrader.

8 kommentarer:

 1. GRATTIS, GRATTIS från oss oxå! Så kammad o fin Alonso alltid är i ansiktet...

  SvaraRadera
 2. Stort grattis ifrån oss 2, Tanti Augori, som man säger här på Sicilien. Er katt är bara så cool där han sitter och har full koll på situationen! Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS! Det är den typen av ålder som man har rätt att fira hela året tycker jag - även om man har slutat att fylla år så är det ju inget som hindrar att man firar :-)

  Han är bara såååå söt, Alonso!

  SvaraRadera
 4. Grattis Grattis! Samma födelsedag som vår son! Vi är i Spanien just nu. Kanonväder! Doppade mig i havet igår efter picnic på stranden. 14 gr, det gick snabbt. Ha det så bra i kölden. Hälsn Marianne och Arne

  SvaraRadera
 5. Marianne, jag visste inte att ni skulle till Spanien igen, var det planerat? Har du verkligen doppat dig, var det inte bara stortån? Jag hade inte hunnit vara inne på Amas blogg men nu såg jag hur ni satt och njöt i solen, fy vad jag blir avis.
  Kram från Birgitta

  SvaraRadera
 6. sv: Jag vet inte VILKA dom är - dom bara kom och satte sig vid vårt bord. Typ ;-)

  SvaraRadera
 7. ett stort grattis...lite i efterskott!
  har ju inte tillgång till datorn alltid just nu då Per har den med sig på sjukhuset och den kommer med hem när han har permis någon eller några dagar ibland, aå det fick bli ett grattis nu när jag läser inne hos er!

  SvaraRadera