Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 18 januari 2011

Ytterligare en dag med töväder

Idag fortsatte det att vara plusgrader, nu har nästan all snö från taken glidit av. Snödrivorna ser smutsiga och tråkiga ut. Alonso känner inte riktigt igen sig när vi tar vår lilla "promenad" runt kvarteret, han går bara och sniffar överallt. När det var riktigt fin snö överallt hoppade och skuttade han fram som en guttaperkaboll. Efter "promenaden" är det duschkabin som gäller, han har inget emot att duscha, när jag däremot skulle försöka skölja av honom i handfatet då blev det tvärstopp.

I vaket tillstånd går Alonso ofta på högvarv, jag tror han håller samma varvtal som en Ferrari F1:a. Han har en jäkla speed när han springer efter sina leksaker, fattar inte hur hans små ben hänger med. I rasbeskrivningen över en Bichon Havanais står att det är en glad och energisk hund, energisk kan vi verkligen skriva under på och han är även en glad skit även om han har lätt för att ta till tänderna när han blir ivrig.

Här har F1:an gått ner på tomgång.

Igår kväll hände något nytt i Alonsos liv. När han skulle ta sin vanliga kvällskissning stod två råddjur vid våra äppelträden. När det varit så här mycket snö i vinter är det sällan vi har sett dom på tomten men nu har dom börjat komma tillbaks. Alonso blev skraj och undrade vad det där var för något, men sen började han att skälla och då tog vi in honom för säkerhets skull. Man vet ju aldrig var råddjuren kan ta sig till, i somras såg vi ju ett råddjur som jagade en räv, tänk om dom skulle börja jaga Alonso?

1 kommentar:

  1. Han blir bara sötare och sötare den lille Alonso, ni ska se att det blir en riktig Ferrarihund både i speed och utseende! Puss på nosen från oss

    SvaraRadera