Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 19 januari 2011

Mycket att titta på

Om man tittar ut genom fönstret på övervåningen kan man få se mycket spännande.

Idag var det fyra råddjur som dök upp på tomten, jag undrar om det var några av dom som skrämde slag på Alonso härom kvällen. Vi fick ta kortet genom fönstret så bilden blev väl inte den bästa men man kan se dom fyra vita rumporna ganska tydligt.

Idag har vi strålande solsken och några minusgrader. Det var så fint och se när solen tittade fram mellan träden i skogen, till skillnad från det gråa vädret vi haft nu i några dagar.

7 kommentarer:

 1. Så här års är det ju kul att ha rådjuren inpå knutarna. Det är värre när de kommer tillbaka på vårkanten och äter upp alla blommor. Då gäller det att ha gula blommor, för dem ratar de. Eller kanske att de är färgblinda, så de inte ser det gula?
  Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Säkrast att kolla genom fönstret :-)

  SvaraRadera
 3. han var ju påsäker sida om fönstret idag iaf :-)
  Tycker att det verkar härligt att få ha naturen så nära inpå att rådjuren går på tomten!

  SvaraRadera
 4. matts Torebring19 januari 2011 20:48

  Vi har 3 st rådjur som är framme nästan varje natt och äter det fåglarna spiller ned från fågelbordet. En natt trodde vi att vi hade inbrott, då var rådjuren uppe på entrétrappan och välte ut blomkrukor med prydnadskål. Men som sagt tulpanerna vill jag ha själv, men det är svårt för dem att förstå.

  SvaraRadera
 5. Tryggt bakom fönsterrutan i husses famn!

  SvaraRadera
 6. Som tur är har vi inga tulpaner, det har vi slutat med för länge sedan. Det är ingen idé att plantera lökar för blommorna blir uppätna meddetsamma, men det gör inget. Det är bättre att titta på djuren än blommorna tycker vi. En nackdel är dock att dom bär med sig fästingar, men det får man ta.

  SvaraRadera
 7. För dom skönheterna var det ju värt att offra några tulpaner!

  SvaraRadera