Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 23 januari 2011

Mer social träning - racing

Idag begav vi oss ut på isen igen. Det var inte lika fint väder som igår. Den här gången hade sonen lånat en fyrhjuling så han kunde ploga upp en fin bana med.

Alonso måste vänja sig vid motorljuden, han fick första parkett på fyrhjulingen, han följde intresserat med när Max åkte på banan, här har han dock parkerat en stund.

Mycket dubbar är det i däcken, det här är Max cykel.

Max hade idag sällskap av sin tävlingskompis Nicke, men tyvärr så gick hans cykel sönder efter några varv. Det var synd eftersom dom åkt ända från Sala för att träffas och åka tillsammans, nu fick dom istället turas om att åka på Max cykel.

Alonso gillar att vara i centrum bland dom tuffa grabbarna, snart ska han bli lika tuff när han blir stor.

När vi passerade skolan på väg hem fick vi syn på denna ståtliga älg, den måste vi filma sa jag. Anders tyckte dock att den stod så underligt stilla hela tiden. Det måste vara någon form av staty tyckte han, nej sa jag den är riktig. Fick då lov att ringa till yngsta barnbarnet och fråga om det stod någon älg vid skolan och mycket riktigt, den var av trä. Där åkte man på en blåsning, men medge att den ser verklig ut på håll.
Nu ska vi äta en gryta som fanns med i ICA,s tidning Buffé, hoppas att den blir god, det var många konstiga ingredienser i.
Här nedan kan ni se en liten stilstudie av Max.

7 kommentarer:

 1. Vilken tur att Alonso gillar motorljudet. Då kommer han säkert trivas i husbil och vid motorbanor. Ha dé!

  SvaraRadera
 2. nu blir jag riktigt avis på Alonso!!!!

  SvaraRadera
 3. vilken superbra träning att han är med och åker :-) då blir han till slut en äkta racer!
  Tack för er lyckönskan, är nu på väga upp till Gbg. Och ja, vi har i stort sett hel barmark nu hemma. Det är bara de allra största högarna som det är lite kvar i. Nu vill jag inte ha mera snö för denna säsong.

  SvaraRadera
 4. Härliga vinterbilder!

  Tjsig älg, den ser verkligen äkta ut :)

  SvaraRadera
 5. Alonso ser lite busig ut, klart han gillar motorljud ;-) Trist för Sala killen dom vill ju gärna komma igång o körträna med sina MC igen.

  SvaraRadera
 6. Jösses vad det gick undan där!

  Hahaha! Ingen idé att slösa "film" på en älg som inte gör nåt alls :-D

  SvaraRadera
 7. haha ja älgen såg äkta ut!
  Trist att killen fr Sala inte kunde åka som tänkt men...hoppas de får fler möjligheter!

  SvaraRadera