Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 17 januari 2011

Mera töande


Igår vad det flera plusgrader. Vi passade då på att sätta på värmen i husbilen och städa ur den invändigt, åh vad skönt det kändes. Alonso var med oss hela tiden och utforskade golv, sängar, soffor och utrymmet/hyllan innanför framrutan, det blir nog en bra utsiktsplats för honom när bilen står stilla. Nu återstår bara att bära ut sängkläder och dylikt som vi tagit in för att tvätta, sen är bilen färdig för att åka ut på nya turer. Vi är väldigt nyfikna på hur det ska gå med lilla kissen och Alonso tillsammans i husbilen så tätt ihop, hoppas verkligen att det ska gå bra. Det finns ju några ställen där kissen kan gömma sig för att få vara ifred, bland annat uppe i den främre bädden över förar- och passagerarplatsen.
.
Imorse vaknade vi av ett dovt ljud, det rasade snö och is från taket, nu får man passa sig så man inte får något snösjok i huvudet. Termometern visar på 3 plusgrader. Vägarna på vårt område är glashala, traktorn kom dock och sandade nu på morgonen så jag hoppas att jag kan gå en liten sväng med Alonso.

3 kommentarer:

 1. Visst är det en härlig känsla, när man har fixat till husbilden för nya resor.
  Vi lär vänta ett tag till. Vi halkade ner från Sundsvall med personbilen igår em och natt. För min del väntar jag nu in halkfria vägar, innan jag vågar mig ut med husbilen.

  SvaraRadera
 2. Kanske lite träning med husbilsliv på hemmaplan för dom små liven?

  sv: I morse hade vi bara 5 grader, nu har det ökat till 18. Solen kom fram när dimman lättade :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att bilen står start och resklar! Samtidigt som det är härligt med tak-dropp, meen, nu var snöras!? Nåja våren är på G, för det kan ju bara gå åt ett håll nu. Kramar till er alla fyra från ett Sicilien 18 grader varmt

  SvaraRadera