Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 22 januari 2011

Idag var det mycket

Idag var det dags för social träning igen. Nu måste Alonso vänja sig vid motorcykelljudet, det kommer bli mycket av det framöver. Men hallå, är ni inte klara snart, ska ni inte åka nu??

Åh, vilken tid det tar måste ni tanka just nu? Jag tar mig en liten kisspaus så länge.

Precis när jag skulle gå ut på isen och titta på Max så kom 4 tjejer med varsin häst. Husse hade redan försvunnit med kameran ut på isen så det blev ingen bild. Men gud vad stora dom var, lite läskigt var det men himla intressant. Men nu hände något annat intressant, en snöskoter, va fort den åkte och vad den lät mycket!
Äntligen kom vi ut på isen, nu var det ingen liten insjö utan stora öppna fjärden. Var hade den upplogade banan tagit vägen? Det var bara att köra upp en ny bana.

Jäklar va fort Max körde, ibland gick det på sladd och ibland på bakhjulet. Vilken tur att han hade en himla massa dubb i däcken. Lite läskigt var det, men kul. Jag längtar redan till vi ska åka och titta på när han tävlar.

Man kan inte klaga på storleken på banan, det finns gott om utrymme för att gasa.

Vi såg en hel del skotrar som begav sig ut bland kobbar och skär. Det är häftigt när det är fina isar. För några år sedan hade även sonen snöskotrar och Anders åkte med ut i skärgården, det ser helt annorlunda ut när man åker skoter jämfört med när vi åkte båt. Själv tycker jag att det är lite läskigt att ge sig ut på isen, man vet aldrig vad som kan dölja sig under snön.
Men nu matte måste vi åka hem för jag fryser, det har varit tillräckligt med äventyr idag tycker jag.

1 kommentar:

  1. Motorcyklar i all ära Bästa bilden idag! Den sista på dig Birgitta med Alonso i famnen. Ljuvligt, Kramar ifrån oss och tack för mail

    SvaraRadera