Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 19 november 2010

Bytesdag

Idag har det varit lite ombyte på platserna. Tre svenska bilar åkte härifrån, några stora engelska bussar/husbilar tillkom.

Igår hittade vi marknaden i La Marina, den låg uppe i urbanisationen. Den låg som nere i en grop, den var inte så stor utan ganska lagom att gå igenom.

Jag handlade en sjal/halsduk, det finns en massa snygga som inte är så dyra kostar mellan 2 och 4 euro ungefär. Varsin tallrik med currywurst med tillhörande bröd smakade gott innan vi for hem med vespan. Vädret var fint, kanske inte så varmt som det varit tidigare men strålande sol.

Idag är vädret lite molnigt men dom lovar sol fram på dagen, temperaturen är bara 11 grader när klockan är cirka 11.30. Man märker att det är solen som ger värme, hoppas den kommer snart.

5 kommentarer:

 1. Det lät som en lagom liten marknad :-)

  sv: Det verkar som namnet "Anders" och "det räcker med marknader" går lite hand i hand ;-)

  SvaraRadera
 2. Som jag förstod på ditt sms idag så är ni på väg hem. Det blir väl härligt att komma hem till december som är en betydligt mysigare månad än november tycker jag. Vilken väg tar ni hem? I södra Tyskland (Bayern) ligger Oberammargau. En mysig liten stad med fina hus med många väggmålningar. Alltså nu pratar vi inte klotter/grafitti utan riktigt fina målningar med kristna motiv. Det kan vara värt att se om ni inte varit där tidigare. Hur ska ni ta er genom Sverige med sommardäck eller har ni åretruntsvålar? Idag var det jättehalt. Trevlig resa och ta det försiktigt. Kram Marianne

  SvaraRadera
 3. Varje dag en ny upptäckt eller händer det alltid någonting fastän man inte driver på själv, underbart! Pjuske danska vän-katten har bantat 2 kg o mår jättebra, har fått en ny vår faktiskt!

  SvaraRadera
 4. Marianne, det känns faktiskt lite konstigt att tänka sig att det snart är 1:a advent när man själv går i shorts, med undantag för de senaste dagarna. Vi tar nog rakaste spåret hem, vi har ju sett en massa mysiga byar i Tyskland förut. När det gäller däck så är kravet för vår bil minst 5 mm mönsterdjup och det uppfyller vi. Vi har åkt flera gånger förut på vintern, bland annat Zell am Zee, Garmisch och Sälen i Sverige så det är nog ingen fara, bara man tar det lugnt.
  Kram från oss.

  Lena och Jan, kul att höra att Pjuske mår jättebra. Vår lilla katt har säkert gått upp något kilo under resan, det blir ju inte så mycket motion som när hon går lös hemma.

  SvaraRadera
 5. Marianne, vi har tittat på kartan nu och där i krokarna har vi varit när vi var i Garmisch.

  SvaraRadera