Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 5 november 2010

Cykeltur längs med Mar Menor

Igår cyklade vi ut från campingen längs Mar Menor. Utanför campingen västerut är det ett stort öppet gärde med röd sand/jord, där finns det vägar där man kan cykla eller promenera till närliggande byar. Vi cyklade till Mar de Cristal och los Nietos, man cyklar omväxlande på grusvägar och strandpromenader.

Som tur var fanns det ett "vattenhål" som vi besökte, ser ni vilken underbar himmel.

Det var ganska dött i byarna, verkar vara mest semesterhus/lägenheter som bara utnyttjas på sommaren, det var ganska tomt på stranden också.

När vi kom hem halstrade vi färsk lax och till det åt vi sallad och en sås på creme fraisch och röd rom samt kryddor. Lagom mat när det är varmt.

Imorse när vi vaknade var det klarblå himmel men sen drog det förbi lite mörka moln. Under dagen har det varit omväxlande strålande sol och lite moln, ganska friska vindar. Nu när klockan är nästan 17.00 har vi 19 grader och sol.

Nu har vi planerat att vi ska flytta på oss på tisdag nästa vecka, då har vi legat här i drygt 3 veckor. Vi har bokat plats på camping Marjal i Guadamar. Ska bli spännande och se hur det är där. Vi försöker att kolla av så många platser som möjligt inför en eventuell övervintringsresa framöver, dock inte i år.

Idag har vi prövat att släppa lös vår lilla kisse, än så länge har det gått bra. Hon går runt lite på tomten och sitter och tittar vid tomtgränsen. Vi släpper henne bara när vi har uppsikt över henne, det kan vara skönt att få känna lite frihet.

5 kommentarer:

 1. Det ser lika tomt ut på stranden som här i Peniscola. Nu stänger även många butiker för säsongen.Vi flyttar nog på oss nästa vecka. Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Det ser ju helt fantastiskt ut! Svårt att föreställa sig att det kan vara sånt väder längre söderut i Europa när vi har så kallt här i Sverige...

  SvaraRadera
 3. Igår regnade det till och med lite här i Torrevieja. Men idag verkar det bli fantastiskt fint igen :-)

  SvaraRadera
 4. tack för gratulationen igår, kan ju säga att mitt väder var långt ifrån eran blåa himmel! Men vad gjorde det att regnet öste ner när jag var inomhus hela dagen...?!
  Må gott där nere i solen
  kram

  SvaraRadera
 5. Det ser härligt ut på korten. Värmen håller i sig, skönt. På Söndag räknar vi med att börja resan ner mot Malmö. Här i Göteborgstrakten är det faktist riktigt härligt väder, sol och ca 10 pluss

  SvaraRadera